Pigmenti, patine si mediumul petru patine

Postat de admin 18.11.2015 0 Comentarii Noutati,

Pigment, Patina si mediumul pentru patina. 

Ce sun aceste trei produse , cum se folosesc si la ce ne folosesc? 

In primul rand sa facem cunostinta cu ele pe rand.
PIGMENTUL
Pigmentul Daily Art este de doua tipuri:  
- metalic si cuprinde 10 nuante;
- mat si cuprinde 5 nuante.
Acest pigment este sub forma de pudra si este un produs cu foarte multe utilizari. Pigmentul metalic se poate folosi pentru evidentierea crapaturilor dupa, aplicarea mediumurilor de crapare bicomponente.De asemenea il mai putem utiliza pentru aurire, prin folosirea mixtionului si a lacului pentru foita. Pigmentul metalic se poate combina cu mediumul pentru patina, iar in felul acesta ne putem face siguri patinele, pe care le putem aplica pe orice suprafae poroase. Pentru a da stralucire, pigmentul metalic se mai poate amesteca cu lacuri lucioase si culori acrilice, cu conditia ca acestea sa fie folosite atunci, pe moment.  Pigmentul mat se poate folosi pentru evdentierea crapaturilor dupa aplicarea mediumurilor de crapare bicomponente.Pigmenti Daily Art se gasesc in borcanele mici de 25 ml, avand volum si gramaj diferit, dupa cum urmeaza: Pigmenti metalici - nuante aurii cate 15g; argintiu, arama si perla cate 5g; Pigmenti mati: - negru, caramiziu si maro cate 10g; alb 12g; ocru 7g.

PATINA
Patina Daily Art este de doua tipuri:
- patina metalica ce cuprinde: 4 nuante;
- patina cameleon ce cuprinde: 5 nuante.
Patina Daily Art este pe baza de ceara si apa fiind un podus non-toxic, aceasta fiind ideala pentru antichizarea obiectelor poroase. Aceasta se poate aplica cu o bucatica de carpa care nu lasa scame sau direct cu degetul. ATENTIE! Daca alegem a doua varianta, nu scoatem patina din borcan direct cu degetul, o extragem cu un betisor sau o spatula si dupa aceia vom putea incepe apicarea acestieia cu degetul. Patina poate fi stearsa timp de 30 minute dupa aplicare. Dupa 30 minute patina se usuca si poate fi lacuita daca dorim. 

MEDIUMUL
Mediumul pentru patine de la Daily Art este un medium non-toxic pe baza de apa si ceara. Acest medium este ideal pentru a ne realiza singuri patinele. Mediumul pentru patine se amesteca cu pigmentii metalici pentru a realiza patine metalice si se aplica pe orice suprafata poroasa. Timp de 30 minute de la aplicare se poate sterge, dupa aceia patina se usuca si poate fi lacuita. Proportiile sunt de 20% pigment metalic, amestecat cu 80% medium pentru patine. Aceasta mixtura se foloseste in 30 de minute de la mixare. Dupa aplicare se poate lacui.


    

Lasa un comentariu

Produsul este n prezent Indisponibil. Introdu adresa ta de e-mail de mai jos si va vom anunta imediat ce produsul este disponibil.