Acest site foloseşte cookie-uri. Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii. Afla detalii despre cookie-uri »

Ateliere de Iarna

Postat de admin 18.11.2015 1 Comentarii Ateliere,

Atelierele de Tehnica servetelului si Decoupage cu tematica de IARNA. 

      Pentru ca un cadou perfect este greu de gasit, tu te poti considera norocoasa, pentru ca Deco Craft ti-a pregatit ceva: Atelierele de Tehnica servetelului si Decoupage special concepute pentru a te ajuta sa realizezi decoratiuni si cadouri pentru sarbatorile de iarna. Fie ca vrei sa faci un cadou inspirat, elegant si original, fie ca vrei sa iti impodobesti casa si masa de sarbatoare, noi te asteptam in Atelierul Deco Craft pentru a realiza uimitoare decoratiuni de sarbatoare. Este minunat sa te distrezi, sa te relaxezi, sa socializezi si sa iti faci prieteni noi, sa inveti multe lucruri minunate si in acelasi timp sa poti realiza si personaliza cadouri sau decoratiuni de Craciun sau Anul Nou. Te asteptam in Atelierul nostru! Pentru a afla programul atelierelor cu tematica de sarbatoare urmareste-ne pe Ateliere de creativitateBlog, sau Facebook.

1 Comentarii

Scornea Diana:
21.10.2016, 07:10:12 PM, www.decocraft.ro
Parere

Buna ziua. As fi interesata sa particip si eu la un curs pentru tehnica servetelului si decoupage pentru iarna. Multumesc

Lasa un comentariu

Produsul este n prezent Indisponibil. Introdu adresa ta de e-mail de mai jos si va vom anunta imediat ce produsul este disponibil.