Acest site foloseşte cookie-uri. Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii. Afla detalii despre cookie-uri »

Atelier - Mediumul de crapare bicomponent cu dublu efect - Mady Crackle Tehnique

Postat de admin 02.11.2015 0 Comentarii Ateliere,

MADY CRACKLE TEHNIQUE sau mediumul de crapare bicomponent cu dublu efect. In aceasta sambata va asteptam la un nou atelier cu o tehnica foarte interesanta unde veti invata cum sa obtineti un efect dublu folosind mediumurile de crapare bicomponente si pigmenti de patinare. Acest efect se poate folosi pe orice suport (sticla, metal, lemn etc.), iar rezultatele obtinute sunt uimitoare dand obiectului decorat un aspect nobil si elegant.

Mai multe detalii despre acest curs de Decoupage si mediumuri de crapare bicomponente gasiti aici: Workshop Decoupage si mediumul de crapare bicomponent cu dublu efect - Mady Crackle Tehnique

Farfurii din sticla decorate cu hartie Decoupage si mediumuri de crapre bicomponente cu efect dublu prin tehnica Mady Crackle

 Crapaturi realizate pe sticla prin tehnica Tehnica Mady Crackle Tehnique la care s-au folosit doua tipuri de pigmenti: maro si metalic argintiu.

Crapaturi realizate pe sticla prin tehnica Tehnica Mady Crackle Tehnique la care s-au folosit doua tipuri de pigmenti metalici: auriu si argintiu.

 

Lasa un comentariu

Produsul este n prezent Indisponibil. Introdu adresa ta de e-mail de mai jos si va vom anunta imediat ce produsul este disponibil.