ATELIER – Tehnica servetelului – Veioze vintage

Postat de admin 27.05.2016 0 Comentarii Ateliere,

VIDEO - Decoupage - Veioze cu tehnica servetelului realizate la Atelierele DECO CRAFT®

Avem placerea de a va invita in acest weekend la Atelierele DECO CRAFT®, pentru a decora impreuna o frumoasa veioza in stil vintage-chic. Atelierul Tehnica Servetelului – Veioze vintage-chic este dedicat atat incepatorilor cat si celor care cocheteaza deja cu tehnica servetelului. La acest atelier vom invata cum sa decoram o veioza alba prin tehnica servetelului dar si cum sa pictam cateva elemente feminine cum ar fi dantela si corsetul (elemente cu care mai tarziu poti decora orice obiect caruia doresti sa ii dai un aer mai feminin). Daca doresti ca pe noptiera, masuta sau dulapiorul tau din dormitor sa asezi o lampa vintage-chic, sau doresti sa faci un cadou inedit cuiva drag, te asteptam in acest weekend in Atelierele DECO CRAFT®!

Tehnica servetelului este arta ce permite decorarea oricarui obiect din lemn, metal, sticla, plastic, cu ajutorul servetelelor, prin folosirea unor lacuri si adezivi specilai. Dezvolta-it aptitudinile, imaginatia si creativitatea.Toate materialele necesare dar si folosirea accesoriilor si a uneltelor sunt incluse in pret, iar obiectele realizate vor fi luate acasa.

Pentru mai multe detalii si inscrieri accesati aceasta pagina: Inscriere Atelier Creativitate

Lasa un comentariu

Produsul este n prezent Indisponibil. Introdu adresa ta de e-mail de mai jos si va vom anunta imediat ce produsul este disponibil.