Jurubitele pentru brodat si cusut pot fi folosite  in multe feleuri. Acestea au in general o lungime de 8 m si sunt fire divizibile in 6. Se gasesc intr-o vasta paleta de culori si pot fi utilizate in multe proiecte creative. Iti vom prezenta in continuare cateva din ideile noasrte care speram sa te inspire si pe tine.


1. Bratara prieteniei

Pentru cea mai buna prietana, sau cel mai bun prieten. Este un simbol international al prieteniei. 



2. Coaserea Espadrilelor

Firul de mouline din bumbac este rezistent si potrivit pentru prinderea talpilor de espadrile.



3. Confectionarea ciucurilor

Se pot confectiona cu usurinta ciucuri pe care ulterior sa ii folosesti la accesorizarea hainelor sau sa ii prinzi la cheita fermoarului.



4.  Semne de carte

Fie ca le cosi sau le impletesti, un semn de carte facut manual poate sa fie chiar si un cadou pentru o persoana draga.



5. Festonat fetrul

Pentru a festona marginea materialelor, in special a fetrului intr-un mod placut, de efect si foarte usor de realizat.



6. Brodarea Jeans-ilor

Daca vrei sa ai o pereche de Jeansi unici si personalizati manual, poti folosi firul de mouline. Acesta este divizibil in 6 si poti utiliza numai un singur fir pentru a obtine o broderie fina.



7. Codite Wrap

Codite Wrap colorate pentru copii dar si pentru cei cu suflet vesel. Le poti realiza direct in par sau separat, pentru a le prinde in par atunci cand doresti.



8. Cercei

Pentru ca ata de mouline are o gama foarte mare de culori iti poti completa mereu stilul cu o pereche de cercei in culoarea dorita.



9. Clasicul goblen

Clasicul si eternul goblen este mereu prezent in creatiile handmade. Fie ca e sub forma de tablou, semn de carte, o curea, un pandantiv sau alt obiect vestimentar, el este meru unic.



10. Decorarea accesoriilor si a obiectelor

Vrei un obiect unic ? Poate o bratara sau o pereche de ochelari? Nimic mai simplu. Poti infasura diverse obiecte in ata mouline colorata. Finalul este mereu surprinzator. 


Sper ca ideile noastre ti-au fost de ajutor. Noi ti recomandam cu drag  ata mouline din bumbac  pentru proiectele tale unice.