ATELIER – Tehnica servetelului – Veioze vintage

Avem placerea de a va invita in acest weekend la Atelierele DECO CRAFT®, pentru a decora impreuna o frumoasa veioza in stil vintage-chic. Atelierul Tehnica Servetelului – Veioze vintage-chic este dedicat atat incepatorilor cat si celor care cocheteaza deja cu tehnica servetelului. La acest atelier vom invata cum sa decoram o veioza alba prin tehnica servetelului dar si cum sa pictam cateva elemente feminine cum ar fi dantela si corsetul (elemente cu care mai tarziu poti decora orice obiect caruia doresti sa ii dai un aer mai feminin). Daca doresti ca pe noptiera, masuta sau dulapiorul tau din dormitor sa asezi o lampa vintage-chic, sau doresti sa faci un cadou inedit cuiva drag, te asteptam in acest weekend in Atelierele DECO CRAFT®!
Tehnica servetelului este arta ce permite decorarea oricarui obiect din lemn, metal, sticla, plastic, cu ajutorul servetelelor, prin folosirea unor lacuri si adezivi specilai. Dezvolta-it aptitudinile, imaginatia si creativitatea.Toate materialele necesare dar si folosirea accesoriilor si a uneltelor sunt incluse in pret, iar obiectele realizate vor fi luate acasa.

Data: 3 Noiembrie 2018
Ziua: Sambata;
Ora: 10.00;
Durata atelierului: 3-4h;
Cost: 130 Ron;
Coordonator: Maria Paun.

Atelierele se tin in Bd. Dinicu Golescu nr. 10, Sector 1, Bucuresti
Inscrierile se fac pe e-mail sau telefonic.
Pentru mai multe detalii accesati CONTACT!
Costul atelierului se achita la fata locului.

Inscriere

Telefon 0744 55 39 49

Completeaza formularul de inscriere
  • Data: 3 Noiembrie 2018
  • Ziua: Sambata;
  • Ora: 10.00;
  • Durata atelierului: 3-4h;
  • Cost: 130 Ron;
  • Coordonator: Maria Paun.

Leave a Reply

Allowed Tags <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>