10 carti despre cum sa iti realizezi singura bijuteriile

Daca iti plac bijuteriile unicat si mai ales daca iti place sa iti realizezi singura propriile bijuterii, atunci noi iti propunem 10 carti intersante. 10 carti despre cele mai cunoscute tehnici prin care poti sa relizezi bijuterii din margele, sarma, margele Swarovski, materiale reciclabile sau chiar bijuterii pentru copii.

1.  Notiuni de baza ale insirarii margelelor
Este o carte din care poti invata pas cu pas care sunt tehnicile de baza ale insirarii margelelor. O carte dedicata atat incepatorilor cat si celor care lucreaza deja cu aceste tehnici. Dupa ce iti vei in insusi toate aceste cunostinte poti realiza seturi intregi de bijutetii (coliere, bratari, cercei etc.)

 

2. Bijuterii din sarma si margele

O carte cu tehnici simple dar si complicate despre combinatiile dintre cele doua elemnte: sarma si margele. Combinatii infinte si foarte potrivite cu care poti realiza minunate bijuterii unicat.

 

 

3. Bijuterii din margele Swarovski
Daca iti plac bijuteriile mai sofisticate din margele Swarovski iti recomandam o carte care iti prezinta cateva tehnici mai speciale de insirare precum os de hering sau peyote. Da o eleganta aparte stilului tau si realizeaza-ti propriile bijuterii din cristale Swarovski.

 

4. Bijuterii in stil romantic
Daca stilul tau este unul romantic, atunci iti recomandam aceasta carte din care poti invata cum sa realizezi bijuterii folosind diverse materiale: margele, pompoane, elemente metalice etc.. Toate intr-un stil romantic si original.

 

 

5. Bijuterii din margele papillon
O carte cu tehnici simple dar cu care poti obtine bijuterii superbe. Datorita formei lor margele papillon dau bijuteriilor un aspect original si extraordinar de frumos fara tehnici complicate de insirare.

 

6. Inele din margele
O carte cu multe tenici de insirare a margelelor (incrucisare, incadrare, peyote etc.), care te va ajuta sa realizezi inele unicat. Tehnicile sunt explicate pas cu pas pentru a putea confectiona aceste bijuterii fara a avea nevoie de cunostinte de secialitate.

 

 

7. Bijuterii din margele crosetate
Chiar daca la prima vedere pare greu, pe baza explicatiilor din carte poti realiza relativ usor bijuterii si accesorii cu aspect deosebit. Aceste bijuterii pot fi purtate atat zilnic cat si la ocazii seciale.

 

 

8. Bijuterii din margele pentru copii
O carte prin care poti invata alaturi de copilul tau cum sa realizati bijuterii, fie il poti indruma cum sa isi realizeze singur primele bijuterii. Tehnici simple dar cu efecte ce surprind placut pe oricine.

 

 

9. Teserea bratarilor din margele
Prin aceasta tehnica poti redescoperii arta veche a tesutului. O arta prin care se obtin bijuterii cu aspect autentic si original. Aceasta tehnica se poate invata usor ea fiind recomandata si copiilor.

 

 

10. Bijuterii din materiale reciclate
Bijuterii din toate materialele care ne sunt la indemana si pe care in mod normal le arucam (doze de bere sau suc, PET-uri). Suna interesant si este relativ usor. Aceste bijuterii se pot realiza si impreuna cu copii, lucru ce ii ajuta sa devina mai resposabil si mai respectosi cu natura si mediul inconjurator.

 

 

Toate aceste carti le poti gasi in magazinul DECO CRAFT la sectiunea “Carti despre realizarea bijuteriilor si a accesoriilor”.

Published in category:
Share the story:

Leave a Reply

Allowed Tags <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>